Forum: Where now for public schooling in Australia? Leighton Hall, John Niland Scientia Building, UNSW

Sc	ch	ec	lu	le	of	ev	e	nts	5

TIME	ACTIVITY				
9:00	Guests arrive and register				
9:15	 Opening Remarks: Welcome to Country (5 mins) Introduction to the day (5 mins) – Viv White, facilitator 				
9:30	Verity Firth Vice President, Societal Impact, Equity & Engagement, UNSW (15mins)				
9:45	Panel: Student Perspectives of Education 6 x students hosted by Viv White, CEO Big Picture Learning Australia (30 mins)				
10:15	MORNING TEA BREAK (15 mins)				
10:30	Dean Ashenden Author of <i>Unbeaching the Whale</i> (20 mins)				
10:50	Q & A (25 mins)				
11.15	Groups discussion of Focus Questions (14 tables of 8 in each group) (45 mins)				
12:00	LUNCH BREAK (30 mins)				
12.30	Chris Bonnor (30 mins) Author (with Tom Greenwell) of 'Choice and Fairness: A Common Framework for all Australian Schools' and <i>Waiting for Gonski: How Australia Failed its</i> <i>Schools</i> .				
1:00	 Panel Discussion with Q& A: Chaired by Mary Teague, UNSW Chris Bonnor – education researcher and writer Andy Mison – President Australian Secondary Principals Association Denise Lofts – President NSW Secondary Principals Association David Fox – Bradfield Development Authority Jodie Davis – Registrar, Griffith University Aleira Chalker – student of Hobart Big Picture Academy 				
1:30	Wrap up and what next? Viv White and students				
2:00	EVENT CONCLUDES				